keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Tietokoneopas ja verkkokauppaostoksia

Sain kivan mahdollisuuden blogiyhteistyönä tutustua Klingelin julkaisemaan  Tietokoneen käytön alkeet-Tietokoneopas kaikenikäisille kirjaan, jonka voi ladata netistä ilmaiseksi.

Kirja on hyvä perusteos aloittelijoille, mutta sisältää paljon hyödyllistä tietoa myös kokeneemmille käyttäjille. Kirjassa esitellään aluksi perustiedot tietokoneesta. Tietokoneeseen liittyvät käsitteet tulevat tutuiksi ja ainakin minulle oli hyvää kertausta käydä ne läpi.

Kirja opastaa selkeästi ja runsain kuvin kuinka tietokonetta käytetään aina tietokoneen käynnistämisestä erilaisten ohjelmien käyttöön. Lisäksi kirjassa opastetaan mm. tiedostojen, kuvien ja musiikin oikeaoppiseen tallentamiseen. Aloittelijoita kiinnostaa varmasti myös Internetin käyttö. Kirja tarjoaa oivan tietopaketin myös tähän asiaan.
 
Kirjassa esitellään kaikki tarpeelliset näppäinyhdistelmät, joita minä en ainakaan ole koskaan oppinut käyttämään. En millään muista kaikkia Ctrl + kirjain-yhdistelmiä, mutta nyt päätin tulostaa ne työhuoneen seinälle näkyville.
Voin lämpimästi suositella tätä e-kirjaa kaikille tietokoneen käyttäjille. Tässä kahvia odotellessa jäin vielä miettimään, että onneksi kirjassa on myös tietoa Internetin turvallisuudesta. Kirja sisältää tärkeää tietoa virustentorjunnasta, salasanojen ja verkkopankin käytöstä ja turvallisesta verkko-ostamisesta.

Sain mahdollisuuden tilata jotain kivaa itselleni Klingeliltä blogiyhteistyönä ja valitsin tällaisen mukavan oloasun. Ajattelin, että kotona voi pukeutua nätisti eikä aina niihin vaatteisiin, joita töissä ei enää kehtaa pitää.

Klingel on myös verkkokauppa aikuisille naisille ja miehille. Sieltä löytyy mukavia perusvaatteita ja  kauniita juhlavaatteita. Muodin lisäksi Klingelistä löytää asusteita, koruja ja kenkiä.
Edellisten lisäksi Klingelistä voi tilata erilaisia kodin sisustustuotteita. Minä ostin itselleni kaksi kaunista mukia. Minua viehätti tuo kukkakuvio mukin sisäpuolella.
Mukit olivat pakattu näin kauniiseen laatikkoon. Laitoin laatikon talteen, sitä voi vielä käyttää jossain yhteydessä. Kukkamukit vievät ajatukseni hieman kevääseen, minkäs kesäihminen luonteelleen voi.

Kiitos Klingel!

14 kommenttia:

 1. Kauniit mukit laatikoineen onkin. Vähän samaa kesäistä on oloasussasikin:)

  VastaaPoista
 2. Varmaan on hyvä kirja ei noita kaikkia muista. Kauniit kupit laatikoineen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja on hyvä myös kertaamiseen. Ja kupit ovat niin mieluiset 😀.

   Poista
 3. Kiva oloasu ja tosi kauniit mukit.

  VastaaPoista
 4. Oi, ihanat mukit!😍
  Ja hieno oloasu!
  Pitääkin käydä katsomassa Klingelin tarjonta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minun tekisi niin mieli ostaa lisää kauniita kukka-astioita, mutta kaapit käyvät ahtaiksi 😅

   Poista
 5. Ihana oloasu talveen <3 Mukavaa loppiaista ja loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin olen aiemmin lukenut tuosta tietokoneoppaasta, mutta en ole perehtynyt siihen lähemmin. Kai se on kuitenkin ihan turvallinen ladattavaksi?
  Onpa kaunis oloasu. Helposti sitä kotioloissa tulee vedettyä jos jonkinlaista kulahtanutta vaatetta ylle, joten miksi ei yhtä hyvin voisi pukeutua kauniistikin.
  Hyvää loppuviikkoa ja loppiaista Sinulle!

  VastaaPoista
 7. Opas on varmasti turvallinen, en usko, että niinkin iso firma kuin Klingel sitä muuten markkinoisi. Olen niin nuuka heittämään vaatteita pois, että minulla on varmaan enemmän koti-kuin työvaatteita 😀.
  Mukavaa loppiaista sinullekin!

  VastaaPoista
 8. Kauniit mukit olet ostanut.
  Ja kiva oloasu.
  Hyvää loppiaista.

  VastaaPoista