tiistai 6. syyskuuta 2016

Pöllökoristeita ja peltipurkkeja

Ostin Finnmarin tehtaanmyymälästä vitosella vihreän lasipullon. Minulla ei ollut tietysti ostovaiheessa mitään ajatusta siitä, mihin pullon laitan ja mitä siihen laitan. Vein pullon mökille yläkertaan. Kuivasin muutamia koivunoksia ja spreijasin ne valkoisiksi. Pelkät oksat lasipullossa näyttivät jotenkin tylsiltä. Muistin pöllöt, joita olin askarrellut kotona. Ne pääsivät keikkumaan oksille. Tulikohan tästä hieman talvinen koriste kesämökille? Se sopii ainakin vaaleaan sisustukseen.
Pöllöt ovat tehty Pilttipurkkien kansista, rikoista, kruunukorkeista, napeista ja piipunrasseista. Tulipas pöllöille aika tuima ilme.
Tässä hieman erilainen ilme kruunukorkeilla. Ja koko komeuden kruunasin jälleen valkoisella spraymaalilla. Silmät spreijasin mustiksi.
Mitä ihmettä näistä voisi tehdä? Tästä lähti pöllöjen rakentelu. En tiennyt, mihin pöllöt vielä lentäisivät. Se onkin askartelussa mukavaa. Lopputulosta ei voi aina tietää etukäteen. Ideointi ja suunnittelu on mukavaa.
Minulla oli myös kaksi peltipurkkia, joita halusin jotenkin tuunailla. Olen askarrellut tosi vähän. Bloggaamisen myötä olen tutustunut ihaniin askarteluvinkkeihin, joita olen saanut ilokseni lukea muista blogeista.
Valkoista spraymaalia riittää, joten purkit saivat ensin valkoisen pinnan. Sen jälkeen liimasin vanhasta eläintietosanakirjasta leikkaamiani lintuja purkkeihin ja niiden päälle reilusti lakkaa. Nyt on keittiössä pientä uutta ilmettä.

12 kommenttia:

 1. Ihanat tuunaukset/askartelut!
  Pöllöt on hauska idea!
  Mukavaa illan jatkoa!��❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤. Minulla vaan pöllöbuumi jatkuu. Pitäisiköhän kokeilla jo jotain muuta eläintä?

   Poista
 2. Tosi mukavat askartelut. Ja niin kauniit lopputulokset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli ❤. Kannustavat kommentit innostavat jatkamaan askartelua.

   Poista
 3. Söpöjä pöllöjä!
  Ja kauniit linnut purkin kyljessä!
  Askartelu on niin mukavaa puuhaa!

  Lempeää syyskuuta täältä Mantelilaaksosta!
  Löysin tänne Happystarhome-blogin esittelysi kautta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Susanna ❤ ja kiva, kun löysit blogini. Minäkin tulen kurkistamaan sinun blogiasi.

  VastaaPoista