lauantai 24. syyskuuta 2016

Laatikoston tuunailua

Tuunaaminen voi joskus herättää rakkaita muistoja. Ostin kesällä yhdeltä kirppikseltä laatikoston. Tuunasin siitä hyllyn ja mietin, että mitä siihen hyllyyn laittaisin. Löysin mökiltä tyttärien vanhoja koriste-esineitä. Muistan, kun olin nuori äiti ja mietin, että mihin tätä kaikkea rojua tarvitaan. Tytöt katsoivat minuun vetoavasti, tää olis ihan pakko saada.
Laatikosto oli alunperin tämän näköinen. Pyyhin liat pois ja mieheni hioi sen kevyesti.
Väriksi valitsin vaaleanharmaan ja maalasin koko laatikoston. Ostin Prismasta paperilajitelman, josta löysin kauniin ruusukuvioisen paperin. Jouduin ostamaan kolme nippua paperia, että sain ruusupaperia riittävästi. Muihin tuunauksiin jäi kaikkia muita nättejä papereita.
Ja näitä "ihan pakko saada"- porukkaa meillä riittää. Tosin nämä nallukat ovat kyllä aika suloisia.
Olisin voinut täyttää hyllyn myös pienillä posliinieläimillä, poikani muovisotilailla tai pikkuautoillani. Nallet sopivat kuitenkin hyllyn teemaan parhaiten.
Tätäkin nallea tyttäreni ovat varmaan asettaneet noin miljoona kertaa nukkumaan ja toivottaneet nallelle hyvää yötä. Juuri niin kuin pikkuäitien kuuluukin tehdä. Tosin tulee mieleen, että saatoin minä ihan oikeanakin äitinä asettaa lapsiani ainakin sen miljoona kertaa nukkumaan. Aina oli jokin asia, miksi ei voinut heti käydä nukkumaan: yhtään ei nukuttanut, vessahätä, jano tai vielä oli yksi juttu kertomatta. Nyt rakkaita muistoja nekin.
Hylly (vai mikä Nallela tuon nimi nyt voisi) olla pääsi mökin yläkertaan kirjoituspöydän viereen. Peilistä näkyy oma vanha nukkekotini, joka odottelee myös tuunausta. Tuunausta tarvitsee myös valokuvaustaitoni, mutta olenkin menossa valokuvauskurssille lokakuussa. Kuvaushetkellä aamu mökillä oli sateinen ja harmaa ja se näkyy kuvissa. Sateinen ja harmaa sää on kyllä mökillä tosi tunnelmallista. Ihanaa viikonloppua kaikille! Laitetaan kynttilöitä palamaan.

18 kommenttia:

 1. Siitä tuli ihana hyllykkö!
  Ja nallet sopii siihen hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊. Nallet muistin vasta, kun hylly oli jo valmis. Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 2. Aivan ihanan hyllykön olet tuunaillut. Kiva kun on itse tuunattu ja täytetty rakkailla muistoilla. - Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊. Olen säästänyt lasten leluja aivan liikaa. Enää niitä ei voi pois laittaa, niin tärkeitä! Mukavaa viikonlopun jatkoa myös sinulle!

   Poista
 3. Tulipa siitä hieno hyllykkö! :) Ja siellä ne muistot säilyy..

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Tämä oli helppo ja nopea projekti. Mitähän seuraavaksi...
  Mukavaa viikonloppua sinulle ☺.

  VastaaPoista
 5. Tulipa siitä söpö, ihan mahtava tuunaus. Hyvää viikonloppua

  VastaaPoista
 6. Kiitos, kyllä tuunailu on niin mukavaa. Hyvää viikonloppua myös sinulle ☺.

  VastaaPoista
 7. Ihania muistoja ja hienosti tuunattu hylly!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva, että tulit piipahtamaan blogiini. Tulen vastavierailulle sinun blogiisi ☺. Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 8. Wau, tulipa laatikostosta hienonnäköinen hyllykkö! Nallet saivat upean kerrostalon. :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Oikein neljän kerroksen väkeä 😁.

  VastaaPoista