lauantai 17. syyskuuta 2016

Juhlat huvimajassa

Otsikosta voisi päätellä, että olen pitänyt isommatkin pippalot huvimajassa. Ei sentään, vain kahden hengen minijuhlat, minä ja mieheni. Muistelimme mennyttä kesää ja nautimme aurinkoisesta päivästä.
Mieheni oli ostanut yhdeltä kirppikseltä vadelmalimonadipullon. Mitä juomaa mahtaa olla kuvassa näkyvissä laseissa? No tietysti vadelmalimonadia. Kippis vaan kesälle!
Kahvin kera söimme ihanaa tyrnijuustokakkua. Tällä kertaa en tarjonnut mitään suolaista, koska olimme jo syöneet. Tämä oli vähän niin kuin jälkiruokajuhla. Muistelimme siis kesää, josta paras muisto on tietysti tyttären häät. Mökkikesän kohokohta oli varmaan laavun rakentaminen. Yleensä touhuamme paljon enemmän, mutta nyt jäi aikaa myös lepäämiselle.
Laitoin tuikut palamaan, vaikka oli aurikoinen päivä. Kynttilän valo tuo pientä juhlan tuntua.
Tämän peilin olen ostanut joskus ihan parilla eurolla. Se on oikeasti jotain tosi halpaa materiaalia, puun ja pahvin sekoitusta. Maalasin koko komeuden tietysti vaaleanpunaiseksi. Paras paikka peilille olisi varmaan seinä, mutta huvimajassa on vain ikkunoita.
Aurinko pyrki sisään myös ovesta. Se ei välittänyt oven edessä hyttysten suojana olevasta pitsiverhosta, vaan päätti säteillään valaista muovimaton raitoja. Pidän muovimatosta tosi paljon. Siihen on laitettu sinne tänne hopeista ja kultaista muovia, joka antaa kivaa sävyä mattoon.
Tuoliin olen laittanut pirteän päällysteen. Samaa kangasta löytyy tyynyistä, joita on keinutuolissa ja sängyssä. Sängystä ei ole nyt kuvaa. Olen postannut huvimajasta aiemmin ja sieltä löytyy kuva myös sängystä.
Enkelit valaisivat päiväämme. Puheita ei juhlassa juurikaan pidetty. Luonto ympärillä puhuu niin paljon, että paras vain kuunnella, mitä sillä on sanottavaa.
Jos jotain puhutaan, niin aihe on valitettavasti puut. Mieheni laskee rannan puita ja miettii, että montako pitäisi vielä kaataa. Jäljelle jäävien puiden pitäisi olla suoria, vahvoja ja vain koivuja. Minkäs insinööri itselleen mahtaa! Minä pidän kaikesta erilaisesta. Kuvassa näkyvä kolmen koivun kimppa on hauska. Siihen ne ovat juuttuneet ja jääneet, ei niitä voi kaataa. Entäs ikkunan toiselta puolelta näkyvä ruipelo?
Laituri näyttää niin kesäiseltä, mutta maassa olevat keltaiset lehdet kertovat jo syksyistä tarinaa.

12 kommenttia:

 1. Ihanaa parisuhdehoitoa tuollainen mehuhetki huvimajassa.

  Onnellista viikonvaihdetta Teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, juuri sitä ☺. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 2. Ihana tunnelma huvimajassa.
  Niin kauniisti olet sen laittanut!

  Vaaleanpunainen keinutuoli on kyllä ihana!
  Mukavaa viikonloppua sinne!😊❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelma on tosiaan rauhallinen ja vaaleanpunainen 😉.
   Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 3. Kaunista. Me ei ollakaan pahemmin terassilla ehditty enää tunnelmoimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teillä taitaa olla muita kiireitä 🐕😉

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Pitäisi juhlia enemmän, ei siihen tarvita suuria valmisteluita.

   Poista
 5. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle! Iloa ja aurinkoa päiviisi ☺.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos. Näitä kuvia katselen talvella, kun pimeys hiipii nurkissa.

   Poista