keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Kuusi kuvaa kesästä


Sain kuusi kuvaa kesästä haasteen Annelilta, Pihakuiskaajan puutarhasta. Kiitos Anneli, haaste oli mieluinen. Oli todella rentouttavaa selata kesäkuvia ja nauttia kaikesta valosta ja vihreästä, joita kuvat minulle tarjosivat.
Rakkain muisto kesästä on tyttäreni häät. Päivä oli täynnä rakkautta, nuoruuden riemua ja juhlatunnelmaa. Kuva on valokuvaaja Mikko Pääkkösen.

Rakkaiden muistojen joukkoon jäi myös poikani valmistumisjuhlat. Pidimme juhlat ulkona, kun osui niin kaunis päivä. Perunat johdattivat takapihan juhlapaikalle ja sopivat kokkijuhlien teemaan.
Kesämökkinaapurini on veljeni, jonka mökillä vierailimme usein kahvien tai jutustelun merkeissä. Kuvasin veljeni mökkiä minulle niin tärkeän puun koivun katveesta.
Yksi kesän erikoisimmista kokemuksista oli Rokkiralli. Tyttäreni mies harrastaa sitä ja olin kisoissa kahdesti mukana. Rokkirallissa oli aitoa urheilumeininkiä. Tunnelma oli rento ja ihan käsittämätöntä, että kilpailijat auttoivat toisiaan, jos vain pystyivät. Menen ensi kesänä ehdottomasti uudestaan.


Yli tuhannen kuvan joukosta tämä kuva oli helppo valita. Puutarha ja kasvihuone ovat minun mielipaikkojani. Tomaatin taimenen nouseminen mustasta mullasta on aina yhtä ihanaa, puhumattakaan valmiista sadosta.
Vaan miten minun käy ensi kesänä? Apulaispuutarhurini eli poikani ei olekaan käytössä ensi kesänä kasteluapuna, kun minä olen mökillä. Kasvihuone on siis kotona. Poikani lähtee armeijaan. No, tätä asiaa en jaksa nyt miettiä tarkemmin. Kaikki selviää aikanaan.
Innostuin viime kesänä kaikenlaisen romutaiteen tekemisestä. Suurin innoittajani oli Pinterest, josta ammensin ideoita ja tuunailin niistä omia versioita. Lauantain postauksessa näette uusimman pöllöni, joka toimii lyhtynä. Siis kannattaa poiketa täällä myös lauantaina.

Kesäkuvahaasteeseen saa vastata kaikki kesäihmiset. Kannattaa selata kesäkuvia ja tuoda niitä meidän muiden iloksi. Pidän kovasti joulusta, mutta kesän vihreys vie voiton!

12 kommenttia:

 1. Kiva Ansu kun otit haasteen vastaan. Ihania kuvia ja muistoja kesästä. Tuo Rokkiralli on hieno juttu! - Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan vielä itsellesi ja mukavaa viikon jatkoa sinullekin.

   Poista
 2. Kiitos kesäisestä kuvamatkasta! Oli piristävää katsella kuviasi.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kesäisiä kuvia!
  Tuo ylin kuva on upea!
  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Aistii miten huolella valitut kuvat, ihania muistoja kesästäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti kyllä miettiä mitä kuvia valitsee, koska niitä on paljon, mutta lopulta valitseminen olikin helppoa.

   Poista
 5. Ihanaa kesänfiilistä ja meininkiä <3 Pitääkin kaivella omia kesäkuvia josko sieltä saisi jotakin kivoja koottua ;)

  VastaaPoista