lauantai 31. joulukuuta 2016

Hyvää uutta vuotta

Sain viettää ikimuistoisen uuden vuoden aaton tasan 19 vuotta sitten, kun poikani syntyi. Siinä me sitten katselimme toisiamme tai oikeastaan minä katsoin nukkuvaa lastani. Näin muutaman raketin sairaalan ikkunasta, mutta mieluiten katselin omaa pikku sähikäistäni.
Melkoinen raketti pojastani tulikin. Hän on värikäs, yllättävä ja huumorintajuinen selviytyjä. Koulu ei ollut niin kiinnostavaa, mutta autiolla saarella hän pärjäisi koska vain.
Uuden vuoden tuhdissa lukupaketissa oli monenmoista juttua. Entinen missi Tanja Vienonen poseerasi rohkeasti silkkisukissa ja muissa hyvin pienissä vaatteissa.
Perunasalaatti ja nakit olivat nyt out, kun mikrovalmiit pizzat tekivät yöruoasta trendikästä.
Valtiovarainministeri Sauli Niinistölle esitettiin 50 kiperää kysymystä, kun Suomi oli siirtymässä Euroopan Unioniin. Niinistö sanoi, että kustannuksissa tulee säästöjä ja hinnat menevät alaspäin. Niinistö antoi ohjeita, mihin voi palauttaa vanhat markat ja millä kolikolla voi pelata markan pajatsoa.
Little ponyt, Barbiet ja kaikki prinsessatavarat saivat kyytiä, kun Action manit valloittivat talon. Keittiöjakkarasta sai oivan kiipeilytelineen niille, kun laittoi liaaniksi lankaa äidin lankakorista.
Tyttöjen vaaleanpunainen vaihtui pian lähinnä siniseen ja vihreään. Pojallani oli myös pehmoleluja, vaikka ei niillä saanut niin kivoja leikkejä kuin Action maneilla, Prätkähiirillä, Turtleseilla ja muilla sen ajan leluilla.
Poikani piti huolta oikeuksistaan, vaikka siskot ovat 7 ja 9 vuotta vanhempia. Näitä muistilappuja hän kirjoitteli ahkerasti ja minä olen niitä yhtä ahkerasti säilyttänyt.
Tänään juhlimme poikaani ja huomenna isää, jonka syntymäpäivä osuu vuoden ensimmäiseen päivään. Onnea molemmille rakkailleni!

Toivon kaikille oikein onnellista ja hyvää uutta vuotta! Olen kiitollinen, että olette käyneet lukemassa ja kommentoimassa juttujani. Olen myös saanut seurata monen bloggarin elämää tänä vuonna. Se on avartanut maailmaani ja saanut minut innostumaan uusista jutuista. Lämmin kiitos kaikille!

16 kommenttia:

  1. Onnea teidän syntymäpäiväsankareille! Hauskaa kun on tallessa kaikenlaista muistoja herättävää, varsinkin minua ihastutti juuri tuo muistilappu:) Oikein hyvää tulevaa vuotta teille kaikille täältä itärajalta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle ja läheisillesi täältä eteläisestä Suomesta.

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea teidän miehille!
    Ihania muistoja olet säilyttänyt.
    Oikeen ihanaa uutta vuotta sinne!❤🎆

    VastaaPoista
  4. Niin ihana postaus! Kuulostaa jotenkin tutulta nuo touhut, kun itselläkin on kaksi poikaa...
    Ihanaa, että olet säilyttänyt ajankuvaa. Onnea molemmille miehillesi ja oikein hyvää alkavaa vuotta! On ollut kiva tutustua Sinuun blogisi kautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Muistot ovat tärkeitä ja niihin on mukava palata. Oikein hyvää alkavaa uutta vuotta sinulle. Olen iloinen, että olen saanut tutustua myös sinuun.

      Poista
  5. Onnittelut molemmille, ihania muistoja . Oikein hyvää ja onnellista Uutta vuotta teille .♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vien onnittelut perille! Onnellista uutta vuotta myös sinulle ja läheisillesi ❤

      Poista
  6. Onnittelut synttärisankareille <3Hyvää uutta vuotta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kerron onnittelut! Hyvää uutta vuotta myös sinulle 😀

      Poista
  7. Kiitos! Samoin sinulle hyvää uutta vuotta. Kiva, kun piipahdit blogissani.

    VastaaPoista
  8. Onnea synttärisankareille ja ihanaa alkanutta vuotta sinulle ja läheisillesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sinulle ihanaa uutta vuotta ja kiitos, kun piipahdit blogissani.

      Poista
  9. Ihanaa alkuvuotta koko perheelle. Ja mukava loppiaista ja viikonloppua!
    Kivoja muistoja olet säilyttänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja samoin sinulle oikein ihanaa ja vauhdikasta uutta vuotta.

      Poista