lauantai 9. huhtikuuta 2016

Satumaiset kevätmessut!Tällaiseen kahvipöytään pääsin tänään Kevätmessuilla Helsingissä. Kahvi oli varmaan kristallipaahdettua ja kahvileivät niin upeita, etten arvannut niitä maistaa. Messujen tunnelma oli keväinen ja jotenkin satumainen. Näytteilleasettajat olivat nähneet paljon vaivaa ja se kannatti. Messuilla oli mukava etsiä uusia ideoita omaan pihaan ja mökille.
Tapasin messuilla keijun. Hän oli kaunis ja taitava, niin kuin keijut yleensä.
Yhtäkkiä keiju oli jo pää alaspäin, kun hän esitti upean tankotanssin. Miten vahva keijun täytyykään olla, että jaksaa roikkua käsiensä varassa. Esitys oli upea!
Ei mikään ihme, että minulle tuli messuilla jotenkin satumainen tunnelma. Tapasin siellä myös velhon. Velho kertoi, että erityisesti naiset olivat hänestä hyvin kiinnostuneita ja halusivat samaan kuvaan velhon kanssa. Velho päivitteli, että kunpa hän olisi ymmärtänyt jo 35 vuotta sitten asuvalinnan merkityksen naisten hurmaamisessa.
Tulppaaneita tulvillaan iso alue ja varikset nuokkuivat aidalla. Minun teki mieli hypätä tulppaanien sekaan, mutta en kehdannut. Kaikkea se kevät teettää!
Istuinryhmän tai kahvipöydän taakse voi rakentaa myös tällaisen seinän. Tämä olisi mukava yksityiskohta puutarhassa tai kotipihalla.
Satumaisesta tunnelmasta johtuen, olisikohan tämä maahisten tai menninkäisten huussi. Tosin en ole niitä koskaan nähnyt, joten en tiedä, onko tämä liian pieni.
Tämä hotelli oli ainakin tarkoitettu hyönteisille. Yksilöllisiä huoneratkaisuja kohtuuhintaan. Aamupalamahdollisuudesta en ole aivan varma. Luultavasti asiakkaat joutuvat hankkimaan sen itse.
Kasvit viihtyvät varmasti myös tämän mallisessa kasvihuoneessa.
Kaiken ei tarvitse aina olla niin säntillistä. Katto hieman kekallaan ja muodot heikun keikun. Tässä mökissä ovi kävi tiuhaan tahtiin, kun messujen pikkuvieraat tutustuivat sisätiloihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti