maanantai 22. helmikuuta 2016

Tervetuloa tupaan!


Mökki on kaksikerroksinen ja tämä alakerran näkymä avautuu ovesta katsottuna vasemmalle. Tuota edessä näkyvää tolppaa ei ole enää. Onneksi! Sen tarkoitus oli tukea välikattoa. Korvasimme tolpan kattoon asennetulla liimapalkilla. Aikuiset lapsemme eivät ensin hyväksyneet tolpan poistoa, koska se oli aina ollut samassa paikassa. Jos he olisivat saaneet riittävän monta kuhmua törröttävistä oksan tapeista, he olisivat olleet varmaan eri mieltä. Tolppa sai uuden paikan. Laitan siitä joskus kuvan. Sisustus on tuunattua ja kierrätettyä. Sohvana toimii kaksi runkopatjasänkyä. Serkkuni ompeli tyynyihin päällisiä mm. naapurini mummon vanhoista verhoista. Sängyillä on lupa loikoilla rennosti. Päiväpeitot ovat vaaleat, mutta helppo pestä. Päiväunien ykköspaikka!

Entisen tolpan oikealla puolella on yksi viidestä keinutuolistani. No, oikeastaan niitä oli seitsemän, mutta kaksi olen antanut ystävilleni. Takana näkyy makuuhuone. Takassa poltetaan usein tulta, usein ihan tunnelmaa luomaan. Tuleen tuijottaminen on yksi parhaita rentoutumisen keinojani.

Takan kyljessä on puuhella, joka näkyy kuvassa vasemmalla. Keittiö on ovesta katsottuna oikealla. Ikkunan edessä oleva lipasto ja seinällä oleva kaappi ovat yhdestä ja samasta huonekalusta. Irrotimme ne toisistaan ja erillään ne toimivat mainiosti. Huomaa kattolamppu! Vanhan ämpärin uusi elämä. Näin samanlaisen yhdessä kahvilassa. Mökkimme valaistus tulee aurinkopaneelista, joka on kerrassaan mainio keksintö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti